Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@18:09:12 GMT

تمدید درخواست وام یک میلیونی تا 18 اردیبهشت

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۴۷۳۲

تمدید درخواست وام یک میلیونی تا 18 اردیبهشت

سخنگوی ستاد تسهیلات کرونایی با بیان اینکه تقاضا برای دریافت وام یک میلیونی تا 18 اردیبهشت تمدید شد، گفت: نیازی برای تجمع و مراجعه حضوری تهیه سیم‌کارت وجود ندارد و می‌توان به طریق اینترنتی و تلفنی سیم‌کارت تهیه کرد.

 در پی اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر اینکه سرپرستان خانوارهای یارانه‌بگیر برای دریافت وام یک میلیون تومانی قرض‌الحسنه کرونایی باید شماره ملی سرپرست را از طریق تلفن همراه به نام سرپرست خانوار به سرشماره 6369 ارسال کنند، روز گذشته برخی از گزارش‌ها حاکی از تجمع عده‌ای از سرپرستان خانوار یارانه‌بگیر برای دریافت سیمکارت به نام تلفن همراه بوده‌اند که عده‌ای از کارشناسان نسبت به این امر اعتراض کردند که فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت نمی‌شود و برای دریافت سیمکارت حضوری امکان انتقال بیماری کرونا وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه حسین میرزایی سخنگوی ستاد تسهیلات کرونایی در تماس تلفنی به صورت زنده با شبکه خبر اعلام کرد: در کل کشور حدود 2.5 میلیون سرپرست خانوار یارانه‌بگیر از کل 23 میلیون سرپرست خانوار یارانه‌بگیر سیمکارت تلفن همراه به نام خود ندارند که از این تعداد 70 درصد سرپرستان خانوار در شهرها و 30 درصد در روستاها قرار دارند.

وی تأکید کرد: نیازی به مراجعه حضوری برای دریافت سیمکارت تلفن همراه نیست و با توجه به اینکه اپراتورهای تلفن همراه اعلام کردند سیمکارت به نام را به صورت رایگان می‌دهند، متأسفانه عده‌ای از افرادی که یارانه‌بگیر نیستند و یا سرپرست خانوار هم نیستند، مراجعه کرده‌اند و این امر باعث تجمع افراد در جلوی دفاتر فروش سیمکارت تلفن همراه شده است.

وی در پاسخ به اینکه با توجه به وجود حساب یارانه‌ای چه نیازی به ارسال پیامک از سوی سرپرست خانوار وجود دارد، گفت: وقتی نظام بانکی متعهد شده است که تسهیلاتی به خانوارهای یارانه‌بگیر بدهد و باید بازپرداخت این یارانه در آینده صورت گیرد، بنابر این نیاز است که یک محمل قانونی وجود داشته باشد که بانک بتواند اقساط این وام را در آینده از حساب سرپرست خانوار برداشت کند که برای این یا باید مراجعه حضوری به شعب بانک برای احراز هویت صورت می‌گرفت که باعث تجمع افراد می‌شد و یا اینکه احراز هویت بدون مراجعه حضوری و از طریق ارسال شماره ملی سرپرست خانوار به وسیله پیامک به سرشماره 6369 انجام شود که این پیامک درخواست تسهیلات به منزله احراز هویت و اعلام رضایت برای برداشت اقساط این وام توسط بانک تلقی می‌شود.

وی گفت: ما باید به وسیله سرویس شاهکا که در وزارت ارتباطات وجود دارد شماره ملی و شماره تلفن همراه سرپرست خانوار را مطابق دهیم و به خاطر این است که می‌گوییم سیمکارت تلفن همراه به نام سرپرست خانوار یارانه‌بگیر برای تقاضای وام یک میلیونی باشد.

به گفته میرزایی، علت ازدحام مردم در جلوی دفاتر واگذاری سیمکارت این است که عده‌ای از این افراد اساسا سرپرست نبوده‌اند یا عده‌ای یارانه‌بگیر نبودند و بخشی هم به خاطر رایگان بودن سیمکارت می‌خواستند سیمکارت بیشتری داشته باشند، در حالی که می‌توان سیمکارت مورد تقاضای سرپرست خانوار را به وسیله مأمور پست در درب منازل تحویل داد.

وی گفت: در مذاکره‌ای که با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات داشتیم قرار شد سیمکارت درب منازل پرداخت شود.

وی گفت: سرپرستان خانوار که تا ساعت 24 امشب کدملی خود را به سرشماره 6369 پیامک کنند به منزله تقاضا برای وام یک میلیون تومانی خواهد بود و وام این افراد پنج‌شنبه این هفته 4 اردیبهشت به حساب آنها واریز می‌شود.

وی ادامه داد: کسانی که تا ساعت 24 امشب نتوانند شماره ملی خود را پیامک کنند می‌توانند هفته آینده ارسال کنند و تا 7 اردیبهشت ماه وام به حساب آنها واریز می‌شود و در نهایت کسانی که در مرحله بعدی هم نتوانند تا 18 اردیبهشت ماه باید شماره ملی سرپرست خانوار را پیامک کنند که وام آنها در انتهای ماه مبارک رمضان واریز می‌شود.

31 میلیون پیامک برای وام یک میلیونی

به گفته میرزایی، مهلت تقاضا برای وام یک میلیون تومانی کرونایی برای یارانه‌بگیران تا 18 اردیبهشت ماه خواهد بود و هیچ نیازی به مراجعه حضور افراد نیست و سرپرستان خانوار اگر تا پایان وقت امشب نتوانستند هفته آینده 7 اردیبهشت‌ماه می‌توانند شماره ملی خود را به سرشماره 6369 پیامک کنند.

وی گفت:‌احراز هویت افراد فقط از طریق تطابق شماره ملی سرپرست خانوار با شماره تلفن همراه به نام صورت می‌گیرد و این افراد باید حتما در فهرست یارانه‌بگیران قرار داشته باشند و هیچ آزمون وسعی هم انجام نمی‌شود.

وی گفت: در مورد اینکه برخی از خانوارها بیش از یک میلیون تومان وام می‌گیرند گفت طبق مصوبه دولت که بعدا جزئیات آن اطلاع‌رسانی می‌شود 4 میلیون خانوار از گروه‌های خاص مانند زنان سرپرست خانوار وجود دارند که برای خانوارهای دو و سه نفره 500 هزار تومان بیشتر یعنی در مجموع یک و نیم میلیون تومان وام و برای خانوارهای 4 نفره و بیشتر یک میلیون تومان اضافه‌تر یعنی دو میلیون تومان در مجموع وام پرداخت می‌شود.

میرزایی این را هم گفت: البته یک سبد معیشتی کرونایی به صورت رایگان و بلاعوض به سه میلیون  خانوار شناخته شده که هیچ درآمد ثابتی ندارند ماشین و خانه به نام خود ندارند و این‌ها نیم‌دهک با درآمد بسیار پایین جامعه هستند که برای آنها کمک بلاعوض پرداخت می‌شود و سازمان برنامه و بودجه فرآیند این پرداخت را بر عهده دارد که در واقع کمک بلاعوض است.

سخنگوی ستاد تسهیلات کرونایی همچنین در مورد ضمانت وام قرض‌الحسنه کرونایی گفت: فقط سیمکارت به نام سرپرست خانوار و قرار داشتن در فهرست یارانه‌بگیران و ارسال شماره ملی سرپرست خانوار به سرشماره 6369 باعث می‌شود که ضمانت این وام‌ها از حساب یارانه آنها باشد و اقساط نیز از حساب یارانه افراد در آینده کسر می‌شود.

وی گفت: کارمزد تسهیلات یک میلیون تومانی 4 درصد است و ما نمی‌توانیم بدون اجازه از حساب افراد پول برداریم و در واقع ارسال شماره ملی سرپرست خانوار به منزله پذیرش ضوابط دولت در پرداخت این وام تلقی می‌شود.

وی تأکید کرد: هیچکس دیگری نمی‌تواند به جای سرپرست خانوار علام رضایت کند بنابر این کسانی که سیمکارت به نامشان نبوده  در نتیجه پیامکی هم برایشان ارسال نشده است و باید سیمکارت به نام برای سرپرست خ انوار یارانه‌بگیر وجود داشته باشد و با ارسال کدملی خود تقاضای دریافت وام یک میلیون تومانی کرونایی داشته باشند.

سخنگوی ستاد تسهیلات کرونایی تأکید کرد: ارسال پیامک به سرپرستان خانوار از سامانه V.REFAH صورت گرفته و ارسال کدملی سرپرست خانوار برای تقاضای وام یک میلیونی به سرشماره 6369 صورت می‌گیرد و بنابر این هیچ سایت و یا اپلیکیشن دیگری و یا هیچ مراجعه حضوری و یا تلفنی پذیرفته نیست و اگر کسی از روش‌های دیگر با افراد تماس گرفت قطعا بدانید کلاهبرداری است.

وی به مردم تأکید کرد: مراقب کلاهبرداران و سودجویان باشند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شماره ملی سرپرست خانوار وام یک میلیون تومانی سیمکارت تلفن همراه خانوار یارانه بگیر تلفن همراه به نام سرپرست خانوار سرپرستان خانوار یارانه بگیر وام یک میلیونی تا 18 اردیبهشت سرشماره 6369 مراجعه حضوری اردیبهشت ماه برای دریافت احراز هویت پیامک کنند عده ای ملی خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۴۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست

دولت سیزدهم در راستای ارتقای امنیت غذایی مردم و اثرگذاری یارانه بر سر سفره آن‌ها، طرح سه‌گانه کالابرگ الکترونیکی، یارانه مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار سه دهک اول درآمدی و یارانه برای کودکان هفت دهک درآمدی جامعه که نیازمند تغذیه مضاعف هستند را در دستور کار قرار داد و اجرایی کرد.

به گزارش ایرنا، هر کدام از این طرح‌ها برای قشر خاصی تعریف شدند تا امنیت غذایی آن‌ها از طریق یارانه ارتقا یابد یا تقویت شود. طرح فجرانه یکی دیگر از ابتکارات دولت در حوزه تشویق مردم به خرید اقلام خوراکی با قیمت پایه بود؛ به این شکل که آن‌ها سبد غذایی تعریف شده مشتمل بر ۱۱ قلم کالای اساسی را با قیمت پایه خریداری کنند.

«طرح فجرانه» در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار یارانه‌بگیر با اولویت خانوار دهک‌های پایین جامعه (اول تا هفتم) هم‌زمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از ۱۷ بهمن‌ماه سال گذشته آغاز و تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه (فردا) ادامه دارد. در این طرح اعتبار تشوقی خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از طریق کالابرگ از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافت و شرط خرید ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه برای دریافت آن اعتبار تشویقی حذف شد.

استقبال ۸۷ مردم از طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی در مرحله نخست

۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات و با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ است که مابه‌التفاوت قیمت‌ها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین شده است.

در مرحله نخست این طرح که از بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد، افرادی که مشمول بودند با خرید از طریق کالابرگ الکترونیکی از فروشگاه‌های اعلام شده ۲۲۰ هزار تومان یارانه مضاعف دریافت می‌کردند. در دوره نخست وازیر طرح فجرانه کالابرگ بیش از ۸۷ درصد مردم از یارانه مضاعف استفاده کردند. در مرحله بعدی که مربوط به اسفند ماه بود این مشارکت به ۷۵ درصد رسید که دلیل کاهش آن نیز این بود که مردم درگیر خرید نوروز و سفرهای نوروزی بودند.

ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین جامعه

در این مدت استقبال دهک‌های یک تا سه درآمدی جامعه از این طرح، به بیش از ۸۸ درصد رسیده که نشان می‌دهد دولت سیزدهم به اهداف خود که ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین بوده جامع عمل پوشانده است.

در آخرین آمار مربوط به ۵۲ روز نخست طرح فجرانه، بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط دولت در قالب یارانه و بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان آورده مردم را تشکیل داده که به این واسطه ۷۸ هزار میلیارد تومان در ۵۲ روز به سمت سفره غذایی مردم روانه شده و در کنار آن تولید داخل رونق گرفته و کارخانجات غذایی هم توانسته‌اند تولید خود را افزایش دهند. آمار مربوط به اردیبهشت ماه هنوز اعلام نشده است.

علاوه بر ارتقا امنیت غذایی مردم از این طریق، دولت به یک هدف دیگر نیز دست‌یافت. در گذشته یارانه‌بگیران عادت به برداشت یارانه نقدی و صرف آن برای امور غیر از کالاهای خوراکی داشتند؛ اما با طرح کالابرگ الکترونیکی و پس از آن طرح تشویقی «فجرانه» رفتار اقتصادی و اجتماعی مردم و صاحبان فروشگاه‌ها نسبت به خرید اعتباری شکل گرفت تا دولت به هدف خود که ارتقا امنیت غذایی است نزدیک‌تر شود.

آیا طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی پایان می‌یابد؟

باتوجه‌به اینکه روز هفدهم اردیبهشت (فردا) این طرح سه‌ماهه خاتمه می‌یابد، دولت و مسئولان حوزه به دنبال این هستند که می‌توان یارانه مضاعف ۲۲۰ هزار تومانی را به شکل دیگری پیش برد یا خیر.

تا کنون در این خصوص اطلاع‌رسانی انجام نشده است اما با توجه به موفق بودن طرح، استقبال مردم، توزیع به موقع اقلام غذایی بدون ایجاد صف، رونق صنایع تولید مرتبط با اقلام سبد غذایی و ارتقا امنیت غذایی آحاد مردم تمدید این طرح تشویقی دور از ذهن نخواهد بود. البته با توجه به هزینه زیادی که برای دولت ایجاد می‌کند قطعا باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد و بودجه آن تعریف شود تا طرح ادامه پیدا کند.

قیمت روز سبد مشتمل بر ١١ قلم، ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم درآمدی در صورت خرید بسته می‌بایست قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳؛ تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک؟
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت 1403 / طرح فجرانه کالابرگ تمدید می شود ؟
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک